Brand Hero

Lakeland Europe Blog – Nederlands

Lakeland Europe Blog Lakeland Europe Blog – Français Lakeland Europe Blog – Deutsch Lakeland Europe Blog – española Lakeland Europe Blog – Italiano Lakeland Europe Blog – Nederlands Lakeland Europe Blog – Polski
 English  Français  Deutsch  española  Italiano  Nederlands  Polski

Eerste 'Chemical Suit Selection Study Day' een groot succes!

Hoe kies je een chemicaliënpak? Welke factoren zijn hierbij van belang? Hoe vergelijk en beoordeel je de prestaties, kenmerken en eigenschappen van de verschillende chemisch bestendige werkkleding die verkrijgbaar is? Hoe weet je hoe lang je beschermd bent?  En hoe weet je in het algemeen dat je het juiste pak, het juiste instrument, voor je werkzaamheden hebt? Dit zijn de vragen die we vorige week stelden en die we hopelijk in grote mate hebben kunnen beantwoorden op onze eerste 'Chemical Suit Selection Study Day'...

De kantoren van Vandeputte in Boechout, Antwerpen waren het toneel voor onze eerste studiedag waarop alles draaide om de factoren rondom het kiezen van een chemicaliënpak. Onder de aanwezigen waren het gehele salesteam van Lakeland Europe, een aantal leden van het salesteam van Vandeputte, de grootste leverancier van PBM's in België, en verschillende Senior vertegenwoordigers van grote bedrijven die gebruik maken van chemicaliënpakken, waaronder petrochemische bedrijven en brandweerkorpsen.

A_break-out_team_present_their_conclusions.jpg

De dag was product- en merkonafhankelijk en bestond uit drie interactieve sessies: - als eerste, "Welke factoren zijn van belang bij het selecteren van een chemicaliënpak?"; daarna, "Permeatie begrijpen; hoe lang ben ik beschermd?"; en tot slot, "Prestaties en eigenschappen vergelijken van de verschillende pakken die op de markt verkrijgbaar zijn". Alle sessies bestonden uit presentaties, discussies en overleg in studiegroepen. Het was niet alleen een hele interessante en leerzame dag, maar ook een hele leuke dag! Na deze inspirerende dag zei Filip Jambon, Portfolio & Purchase Manager bij Vandeputte hier het volgende over:

delegate_demonstrates_the_ergonomic_properties_of_ChemMAX_2.jpg"Het was geen gewone trainingsessie. Het was veel meer dan dat. Door te werken in de gecombineerde groepen (productspecialisten/accountmanageres/eindgebruikers), ontstonden er verschillende perspectieven van waaruit creatieve oplossingen konden worden gecreëerd. Dit moedigde de deelnemers aan om actief bijdragen te leveren betreffende hun persoonlijke werkomstandigheden en selectiemethoden. Dat was erg leerzaam en effectief bij het ontwikkelen van een beter begrip rondom dit, in veel gevallen complexe, onderwerp. En, niet te vergeten.. het was leuk!"

Het was een bevredigende dag, maar het was ook bijzonder om vertegenwoordigers van een producent, een marktleidende leverancier en verschillende belangrijke eindgebruikers enthousiast samen te zien werken in teams. Ze hebben zelfs de pakken aangetrokken om ze te vergelijken! Hoe effectief is een coverall...? De beste manier om daarachter te komen is uitproberen!

... en oké, we moeten toegeven dat de coverall van Lakeland niet OVERAL als beste uit de test kwam... maar over het algemeen scoorden we heel goed!!!

Chemmax_2_is_compared_to_other_alternatives.jpgEn het beste...? Iedereen die aanwezig was, heeft iets geleerd van de studiedag. Hopelijk was dit de eerste van nog veel van zulke dagen!

Indien u deel wilt nemen aan een studiedag, zelf een studiedag op wilt zetten of meer wilt weten over de Chemical Suit Selection Study Days van Lakeland, kunt u een e-mail sturen aan mjlill@lakeland.com.

© 2016 Lakeland Inc. All Rights Reserved.